Genopdag Dit Sande Selv

ole-vadum-dahlIntensiv mentortræning i integral livspraksis
med Ole Vadum Dahl

Leder du efter et seriøst spirituelt udviklingsforløb, hvor du kan tage store kvantespring i din egen spirituelle udvikling?

Ole Vadum Dahl tilbyder et intens spirituelt udviklingsforløb,

  • Som er baseret på integral spiritualitet, dvs. at det inkluderer både krop, sind, sjæl og ånd, bygger bro mellem forskellige spirituelle traditioner og præsenterer dig for dybe og kraftfulde metoder hentet fra både moderne vestlig psykologi og fra østens enorme erfaring med meditation og bevidsthedsudvikling.
  • Som er baseret på en levende og dynamisk undervisningsform med en rigtig fin balance mellem krop, følelser, tanker og bevidsthed.
  • Som har en “groundet” og praktisk tilgang til spirituel udvikling?
  • Som giver dig et nyt sprog og vigtige nye begreber til at kunne sætte både dine egne og andre menneskers ofte uforståelige eller måske endda overvældende spirituelle oplevelser ind i en større forståelsesramme.
  • Som vil give dig både nye indsigter og konkrete redskaber til at komme videre med din meditation og spirituelle udviklingsproces, der hvor du måske ellers føler, at du går i stå eller rammer en indre barriere.
  • Som foregår i en åben, hjertelig og gensidig respektfuld atmosfære med plads til forskellige mennesketyper, baggrunde og spirituelle erfaringer.

 

spirituelcoach_logo_afsnitHvorfor deltage på dette spirituelle udviklingsforløb?

 

  • Fordi spiritualitet og spirituel udvikling er et vigtigt aspekt af dit liv.
  • Fordi du føler et behov for at gå dybere i din spirituelle udvikling og i højere grad erstatte lejlighedsvise “spirituelle oplevelser” med en mere varig “spirituel udvikling”.
  • Fordi du længes efter at få dit spirituelle liv og din praktiske hverdag til at gå op i en højere enhed.
  • Eller fordi du måske i forvejen arbejder med andre mennesker som coach, psykoterapeut, behandler eller lignende, og også gerne vil kunne hjælpe andre med deres spirituelle udvikling.

 

spirituelcoach_logo_afsnitHvem underviser på forløbet?

Ole Vadum Dahl, der har mere end 30 års erfaring med spirituel udvikling og meditation, er selv den primære underviser på dette spirituelle mentoring-forløb.

Men du vil også blive undervist og trænet af andre kapaciteter indenfor integral spirituel udvikling og meditation, som hver især er specialister på deres område.


 

spirituelcoach_logo_afsnitHvordan er forløbet bygget op?

Dette intense træningsforløb i integral spiritualitet består af i alt 22 dage over ca. et år, fordelt på 6 weekender: fredag kl. 15.00 – 21.00, lørdag kl. 10.00 – 17.30 og søndag kl. 10.00 – 16.00 samt et 4-dages retreat fra torsdag kl. 15 til søndag kl. 16.

Mellem modulerne er der indlagt 6 årlige aftenworshops på tværs af holdene. Det er ligeledes Ole Vadum Dahl, som står for disse fællesaftener.


Del på